Ce salariu va avea fotbalistul Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe (25 de ani) se va despărți de PSG la finalul sezonului și toate informațiile îl dau ca sigur la Real Madrid.

Mai mult, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Mbappe și Real Madrid au ajuns la o înțelegere cu privire la salariul pe care-l va încasa starul din Hexagon în următorii 5 ani pe ”Santiago Bernabeu”.

Kylian Mbappe va fi plătit cu aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon, la fel ca Jude Bellingham și Vinicius Junior, actualele vedete din lotul lui Carlo Ancelotti, dar francezul va încasa și o primă de instalare uriașă, scrie digisport.ro.

Real Madrid îi va oferi peste 100 de milioane de euro, însă, cel mai probabil, jucătorul nu va primi toți banii odată, ci eșalonat, pe parcursul celor 5 ani de contract.

Campioana Franței s-a resemnat cu gândul că-l va pierde pe Mbappe, însă acum, în culise, se încearcă să se ajungă la un acord pentru o despărțire amiabilă. Echipa care va obține semnătura internaționalului din Hexagon nu-i va plăti PSG-ului niciun ban, însă gruparea de pe Parc des Princes îi cere fotbalistului o sumă imensă.

Mai exact, potrivit AS.com, conducerea qatareză a celor de la PSG se așteaptă ca Mbappe să le cedeze un procent important din bonusul de instalare la Real Madrid. Suma pe care fotbalistul ar urma s-o primească ar varia între 100 și 150 de milioane de euro.

Despre Mbappe se zvonește acum că ar putea fi într-un început de relație cu o artistă din Spania, Miriam Doblas (31 de ani), cunoscută mai mult drept Lola Indigo.