După ce a fost comparat cu Lionel Messi, noul star al Barcelonei a rupt tăcerea

Lamine Yamal (16 ani) este unul dintre cei mai promițători jucători de la Barcelona în acest moment.

La doar 16 ani, puștiul spaniol a avut evoluții foarte bune în tricoul catalanilor și deja a fost comparat cu Lionel Messi, unul dintre fotbaliștii legendari ai Barcelonei.

Lamine Yamal a fost întrebat ce părere are despre comparația cu starul argentinian, iar tânărul fotbalist al Barcelonei a dat un răspuns clar. De asemenea, puștiul spaniol a spus care sunt cei doi fotbaliști pe care îi urmărește constant, scrie digisport.ro.

”M-am uitat la Neymar și la Messi cum driblează. Sunt cei doi fotbaliști care îmi plac cel mai mult.

Este o comparație (n.r. cea cu Lionel Messi) pe care o las pe seama lor, dar nu va mai fi un fotbalist ca Leo Messi.”, a declarat Lamine Yamal, potrivit Mundo Deportivo.

Lamine Yamal a uimit pe toată lumea în acest sezon, după ce Xavi a decis să îl debuteze la prima echipă a Barcelonei. După doar 11 meciuri, cota sa de piață a explodat, iar acum este evaluat la nu mai puțin de 50 de milioane de euro.

În plus, Rafa Marquez, fost mare jucător al Barcelonei, îi prevede un viitor strălucit lui Lamine Yamal.

242 de meciuri a jucat Rafa Marquez pentru catalani în cei șapte ani petrecuți pe Camp Nou.
”Face parte din grupul băieților talentați care pot să concureze în orice categorie de vârstă fără să facă vreo diferență. Ronaldinho, Messi, Lamine poate fi următorul.

Are toate calitățile. Cu siguranță trebuie să avem grjiă de el, e doar un copil”, a spus Rafa Marquez, potrivit goal.com.