Fotbalistul care se cere la Real Madrid din sezonul următor

Real Madrid se pregătește de o campanie de transferuri spectaculoasă în vara viitoare.

Astfel, printre fotbaliștii așteptați să ajungă pe Santiago Bernabeu la sfârșitul acestei stagiuni se numără Kylian Mbappe (25 de ani), Alphonso Davies (23 de ani) sau Alejandro Garnacho (19 ani).

Jucătorii cu nume pe care conducerea lui Real Madrid vrea să-i aducă la echipă în vară se pare că deja le creează o stare de îngrijorare în rândul actualilor fotbaliști din compartimentul ofensiv al ”Galacticilor”, care și-ar putea pierde locul de titular în ”primul 11” al lui Carlo Ancelotti (64 de ani) din stagiunea următoare, scrie digisport.ro.

Printre fotbaliștii care sunt sceptici în privința viitorului lor la Real Madrid se numără Joselu (33 de ani).

Joselu (33 de ani), atacantul împrumutat de Real Madrid de la Espanyol până la sfârșitul acestui sezon, a mărturisit că-și dorește să rămână la formația ”los blancos” și din sezonul următor. Astfel, atacantul spaniol le-a cerut oficialilor echipei de pe Santiago Bernabeu să-l transfere definitiv.

“Sper să rămân la Real Madrid definitiv și să nu mai fiu sub formă de împrumut”, a spus Joselu, într-un interviu pentru ABC Sports.

Pentru a-l achiziționa definitiv pe Joselu, Real Madrid trebuie să le plătească celor de la Espanyol aproximativ 1,5 milioane de euro, o sumă derizorie pentru formația de pe Santiago Bernabeu.

Joselu a evoluat în 38 de partide pentru Real Madrid în acest sezon, în toate competițiile, a marcat 13 goluri și a furnizat 3 pase decisive.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Joselu, potrivit Transfermarkt.

Înainte să revină la Real Madrid (Joselu și-a petrecut perioada 2009 – 2012 la academia ”los blancos”, Real Madrid Castilla), Joselu a mai evoluat pentru Deportivo la Coruna, Eintracht Frankfurt, Newcastle, Hoffenheim, Stoke, Celta Vigo, Hannover, Espanyol și Alaves.