La două zile după moartea fostului ei partener, Aryna Sabalenka a rupt tăcerea. Koltsov s-ar fi aruncat de la balcon

Aryna Sabalenka (25 de ani, locul 2 WTA) a luat decizia de a juca la WTA Miami, chiar dacă a trecut printr-o ”tragedie de neimaginat”, în urma decesului lui Konstantin Koltsov (42 de ani), fostul său partener.

Inițial, presa din Belarus a transmis că fostul hocheist a murit din cauza unui accident vascular cerebral, însă conform raportului întocmit de către Poliția din Miami-Dade, Koltsov s-ar fi aruncat de la balcon, scrie digisport.ro.

La două zile distanță de la dispariția lui Koltsov, Aryna Sabalenka a oferit o primă reacție. Aceasta a transmis că nu mai forma un cuplu cu fostul sportiv.

”Moartea lui Konstantin este o tragedie de neimaginat și inima mea e ruptă, chiar dacă nu mai eram împreună. Vă rog să-mi respectați intimitatea în această perioadă grea”, a scris Aryna Sabalenka pe Instagram.

”Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul de Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov (17.04.1981). Nu se ia în calcul crima”, au precizat autoritățile din SUA, conform contului de X, The Tennis Letter.

Legătura dintre Sabalenka și Koltsov a devenit publică în iunie 2021, iar sportiva a postat frecvent fotografii cu ei împreună, pe contul ei de Instagram.

Konstantin Koltsov se afla în Statele Unite, la Miami.
În cursul carierei sale, Konstantin Koltsov a jucat în liga profesionistă nord-americană (NHL), la echipa Pittsburgh Penguins.

Koltsov a câștigat titlul în Superliga rusă cu Salavat Yulaev Ufa, în 2008 și, recent, s-a întors la club ca antrenor secund.

Fostul hocheist fusese căsătorit, a divorțat în 2020 și avea 3 copii: Daniel, Alexander şi Stefan.

Decesul lui Konstantin Koltsov vine la doar 5 ani după ce tatăl Arynei Sabalenka, Serghei, de asemenea fost jucător de hochei pe gheaţă, a murit subit, la vârsta de 43 de ani.