Real Madrid, pregătită să-i „fure” lui Liverpool starul de 70.000.000€

Trent Alexander-Arnold (25 de ani) este unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de Liverpool, încă de când și-a făcut debutul pentru echipa mare, în 2016. Englezul a revitalizat banda dreaptă a apărării și a atras atenția celor mai mari cluburi ale Europei.

De-a lungul timpului, Trent Alexander-Arnold a bifat 302 apariții în tricoul ”Cormoranilor”, perioadă în care a contribuit decisiv la 100 de goluri: 18 goluri și 82 de pase decisive.

Alexander-Arnold a cucerit toate trofeele posibile pentru Liverpool și a avut un rol decisiv în obținerea acestora. Chiar și așa, ”Cormoranii” nu i-au mai prelungit contractul din vara anului 2021, iar înțelegerea actuală a englezului cu gruparea de pe Anfield expiră în vara lui 2025, scrie digisport.ro.

De aceea, conform spaniolilor de la Relevo, Real Madrid este extrem de atentă cu privire la situația contractuală a lui Trent Alexander-Arnold și ar vrea să profite de pe urma acesteia. Aceeași sursă susține că negocierile cu Liverpool nu avansează, iar gruparea din capitala Spaniei este interesată să-l aducă pe Santiago Bernabeu.

Pe poziția respectivă, Real Madrid îl are ca titular pe Dani Carvajal, al cărui contract expiră tot în vara anului 2025. Pe banca de rezerve se regăsește Lucas Vazquez, iar spaniolii sunt pregătiți să facă schimbul de generații.

70 de milioane de euro este cota de piață a lui Trent Alexander-Arnold, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Trent Alexander-Arnold, fundașul dreapta titular al celor de la Liverpool, a afirmat recent faptul că trofeele cucerite de ”Cormorani” ”înseamnă mai mult” decât cele câștigate de City. Englezul justifica acest lucru prin sumele plătite de fiecare club pentru a ajunge la performanțele respective.

Erling Haaland a auzit aceste declarații și nu l-a iertat pe adversarul său. Norvegianul a sugerat că doar într-un an de zile petrecut pe Etihad, acesta a obținut performanțe cu mai multă însemnătate decât Arnold, care a fost promovat în 2016 la prima echipă a lui Liverpool.

”Dacă vrea să spună asta, e în regulă. Sunt aici de doar un an și am câștiga tripla. A fost o senzație impresionantă, dar pe care el (n.r.-Alexander-Arnold) nu o cunoaște”, a declarat Haaland, citat de Fabrizio Romano.