Dani Alves nu a mai ieșit din închisoare! Ce s-a întâmplat cu milionul de euro

Dani Alves (40 de ani) a primit miercuri acceptul justiției spaniole de a fi eliberat condiționat, în schimbul unei cauțiuni de un milion de euro, până la soluționarea apelului depus de către el.

În mod normal, cel mai titrat fotbalist brazilian din istorie (43 de trofee) ar fi trebuit să iasă vineri din închisoarea din Barcelona, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Alves se află în arest de mai bine de un an, iar recent a primit sentința de 4 ani și 6 luni cu executare, pentru viol.

Milionul de euro n-a fost plătit la timp, iar între timp procurorii spanioli au contestat eliberarea condiționată

Potrivit presei britanice, Alves nu a reușit să se elibereze deoarece suma de un milion de euro nu a putut fi depusă la timp de către avocata sa. Cum băncile nu pot procesa plata în weekend, brazilianul se vede nevoit să aștepte până luni, 25 martie, scrie digisport.ro.

Însă, între timp, procurorii spanioli care s-au ocupat de dosarul împotriva sa au depus apel asupra deciziei judecătorilor de a-i permite lui Alves eliberarea condiționată.

Procuratura a motivat că se teme ca Alves să nu fugă în Brazilia, țară care nu își extrădează cetățenii pentru ispășirea pedepselor primite în alte state.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua magistrații spanioli, dar cu siguranță misiunea lui Alves de a se elibera este acum cu atât mai grea.