Manchester United și-a ales viitorul antrenor! Când se produce schimbarea

Manchester United se gândește tot mai serios să-și schimbe antrenorul, pe Erik ten Hag (54 de ani).

O decizie finală în cazul olandezului nu a fost luată, dar conducerea lui Manchester United înclina spre varianta unei despărțiri în vară și, mai mult, a stabilit deja cine este prioritatea pentru banca tehnică după demiterea lui Erik ten Hag!

Este vorba despre Gareth Southgate, selecționerul Angliei, după cum anunță digisport.ro.

Manchester United vrea să-l aducă pe Gareth Southgate după EURO 2024, alături de toți principalii săi colaboratori, Steve Holland, Paul Nevin și Martyn Margetson.

Gareth Southgate mai are contract cu FA, Federația Engleză de Fotbal, până la 31 decembrie 2024, dar a anunța deja că după EURO 2024 va lua o decizie finală în privința viitorului său.

Gareth Southgate va împlini peste câteva luni, în septembrie, opt ani de când este selecționerul Angliei și și-ar dori să-și încheie mandatul cu un rezultat pozitiv la EURO 2024 și să preia o echipă de club.

Selecționerul Angliei a activat la o singură echipă de club în carieră, la Middlesbrough, unde și-a încheiat cariera de fotbalist, între 2006 și 2009.

Din 2011, a semnat cu FA. În primul an și jumătate a fost în staff-ul echipei de seniori și din august 2013 până în septembrie 2016 a fost selecționer al naționalei de tineret.