Barcelona, 50.000.000€ pentru următorul transfer. Despre cine este vorba

Barcelona a fost scutită de a cheltui sume mari pe transferuri după ce tinerii din academie, Lamine Yamal (16 ani) și Pau Cubarsi (17 ani) s-au impus categoric în prima echipă și și-au consolidat poziția de titulari.

Totuși, mai există câteva posturi pe care formația din Catalonia le-ar putea îmbunătăți semnificativ. Catalanii suferă în banda stânga a atacului, iar Joan Laporta ar vrea să aducă un nou fotbalist pe respectiva poziție.

Conform spaniolilor de la Sport, Barcelona rămâne atentă la situația lui Nico Williams (21 de ani), iar aripa stânga a celor de la Athletic Bilbao este o prioritate a conducerii.

Nico Williams are o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro și ar fi încântat să semneze cu Barcelona, deoarece are câțiva prieteni foarte buni în Catalonia, printre care tânărul Lamine Yamal. Totuși, acesta nu ar forța o eventuală plecare de la Bilbao, formație care l-a crescut și cu care are șanse de a juca în grupele UEFA Champions League.

Între timp, șefii de pe Camp Nou au auzit de interesul pentru Lewandowski și au discutat la nivel intern ce s-ar putea întâmpla la finalul sezonului.

Potrivit presei spaniole, poziția actuală a celor de la Barcelona este că sunt deschiși la o eventuală plecare a polonezului, în cazul în care suma de transfer este una mare.

Nu doar arabii vor să îl transfere pe Lewandowski, ci și cei din Statele Unite ale Americii. Cum echipele ambelor campionate dispun de posibilități financiare uriașe, condiția celor de la Barcelona poate fi îndeplinită foarte ușor.

În același timp, catalanii sunt conștienți de importanța pe care Lewandowski o are din punct de vedere sportiv la echipă și încă nu au luat o decizie finală asupra viitorului său.