Șefii lui Bayern Munchen au făcut anunțul. Cine e singurul jucător netransferabil din lotul bavarezilor

Oficialii lui Bayern Munchen nu vor avea pauză în această vară: trebuie să aduca un nou antrenor, să recreeze în Bavaria un nou proiect câștigător prin aducerea de jucători și să prelungească contractele fotbaliștilor ademeniți cu sume exorbitante de le celelalte forțe europene.

Șefii lui Bayern Munchen au transmis prin vocea directorului sportiv, Max Eberl, faptul că vor ca Jamal Musiala să fie noul lider al echipei începând din sezonul următor. Campionii en-titre din Germania consideră că Jamal a ajuns la maturitea necesară pentru a orchestra jocul echipei din Bavaria.

Max Eberl a precizat faptul că Bayern Munchen dorește neapărat să extindă contractul cu Jamal Musiala.

„Da! Sperăm ca în viitorul apropiat să fie liderul lui Bayern. Jamal este un jucător care aduce o bucurie enormă. Întruchipează foarte bine fața lui Bayern Munchen. Intenția noastră este să-l facem noua față a lui Bayern”, a declarat Max Eberl, potrivit Marca.

Manchester City a pus ochii pe Jamal Musiala, tânărul talent al lui Bayern Munchen. Gruparea de pe Etihad pregătește o ofertă de 100 de milioane de euro pentru a-și asigura semnătura superstarului german.

Cotat la 110 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, mijlocașul ofensiv a câștigat 10 trofee cu gruparea din Bavaria.

Jamal Musiala are parte de un sezon de excepție. Neamțul a înscris 12 goluri și a pasat decisiv de 7 ori în cele 31 de meciuri jucate.