Campionatul de fotbal al Moldovei: Cum s-au încheiat meciurile din runda trei

Duelul de la Orhei dintre Milsami si campioana Șheriff s-a încheiat fară goluri (0:0). În schimb, Zimbru și Petrocub au făcut galop de sănătate cu adversarele sale și se desprind de principala urmăritoare, campioana Șheriff.

Vezi cum arată clasamentul: 

Petrocub a deschis rapid scorul cu Dacia prin Platică, min. 22. Fundașul central Maxim Potîrniche a mărit avantajul Hânceștenilor în min.41, Pușcaș a închis tabela în min.68.

În duelul cu cei din Bălți, Zimbrii au marcat primul gol, abia la sfârșitul primei reprize, prin Căruntu min. 45′, Alaribe și Fernandes au încheiat conturile cu echipa din nordul țării marcând în min. 88, 90′.

Cu câte 7 puncte Zimbru si Petrocub conduc Superliga Moldoveneasca. Șheriff și Bălți cu 3 puncte. Dacia Buiucani cu doar 1 punct, e codașa clasamentului.

Capul de afiș al etapei cu numărul 4, va fi duelul dintre Șheriff și Zimbru. Meciul se va disputa la Tiraspol, ora 18:00. La Hâncesti Petrocub va primi vizita “Vulturilor Roșii” (Milsami) 18:00. Iar la Chișinău Dacia Buiucani va încerca să iasă din subsolul clasamentului, dacă bate echipa din Bălți, ora 16:00, Joma Arena.