Pavel Ciobanu exclude faptul că Sheriff ar putea deveni campioana Moldovei: „Eu le dau șansa să intre în primele 4, nu mai mult”

Super Liga Moldovei – cea mai bine clasată echipă din Divizia Națională la finalul sezonului devine campioana țării.

Potrivit lui Pavel Ciobanu, fostul președinte FMF, Zimbru ar avea cele mai mari șanse pentru triumf. Oficialul este de părere că actualii lideri – Sheriff Tiraspol, nu sunt suficienți de pregătiți de campionat.

„Mergem spre o nouă campioană, nu pot să fie campioni cei de la Sheriff. Se vede că nu e pregătită de campionat. Ei credeau că toți au frică de ei. Acum toți au înțeles că cu ei se poate de jucat. În general au jucători de la echipe împrumutați.  Patru puncte de recuperat va fi foarte greu. Dintre Milsami și Zimbru eu cred că cele mai mari șanse le are Zimbru. E pe val și e cu antrenor bun. Dar și la Petrocub antrenorul e cu experiență mare. Dacă dăm antrenorii la o parte, totuși, Petrocub are un lot experimentat și joacă de mulți ani împreună. Mă refer la frații Platică, Ambros, fundașul Jardan. Asta poate fi hotărîtor. Pe primele două locuri Zimbru ori Petrocub. Dacă vor pierde titlul de campioană, pentru Sheriff va fi o lecție. Eu le dau șansa să intre în primele 4, nu mai mult,” a declarat pentru RealMedia fostul Președinte al Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Ciobanu.

Amintim că echipa Sheriff Tiraspol este actualmente campioană a Moldovei, în sezonul 2022/23 devenind pentru a 21-a oară în istorie.

Menționăm că toate echipele care vor ajunge pe podium vor reprezenta Moldova în cupele europene din sezonul următor. A 4-a formație care va juca în Europa o vom afla după finala Cupei Moldovei.