Turcii anunță: S-a făcut transferul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi (25 de ani) va pleca în vară de la Deportivo Alaves, unde a fost împrumutat un an de Rangers.

La acțiunea echipei naționale, mijlocașul ofensiv a anunțat că se va întoarce la Rangers, club cu care mai are contract un an. Presa din Turcia susține, însă, altceva!

Publicația Aksam, citată de cotidianul Fotomac, scrie că Ianis Hagi va juca din vară pentru Galatasaray!

Ar fi vorba despre un transfer definitiv care ar fi deja rezolvat de părți, scrie digisport.ro.

Sursa citată notează că Ianis Hagi se va alătura sigur lotului lui Galatasaray în vară, foarte probabil după EURO 2024, dacă va fi inclusivde Edi Iordănescu în lotul naționalei României.

Dacă mutarea se va materializa, Ianis Hagi ar reveni și ar juca pentru prima dată în orașul în care s-a născut, Istanbul.

Ianis Hagi s-a născut în Turcia pentru că în acea perioadă Gică Hagi evolua la Galatasaray, unde, în urma evoluțiilor și a trofeelor aduse, inclusiv o Cupă UEFA, a căpătat statutul de legendă.

Ianis Hagi a anunțat că urmează pentru el o perioadă aglomerată, în care va avea și nunta cu Elena Tănase, programată pe 14 iulie, chiar în ziua finalei EURO 2024.

”Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, şi nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”, a spus Ianis Hagi.