VIDEO: Damir mai vine cu o replică în cazul luptei dintre Reniță și Zadorojneac: „Promit că dacă arbitrii internaționali o să constate că arbitrajul FEA a greșit, rezultatul luptei va fi anulat, iar câștigul îi va reveni lui Reniță”

Sâmbătă, pe 30 martie, la Chișinău a avut turneul FEA Legacy, Gala spectaculoasă, care a adus în ring mai mulți luptători de top. Luptătorul Igor Zadorojneac a fost cel care şi-a încearcat forţele cu legendarul Stanislav Reniță, primul ieșind învingător din luptă. În urma înfrângerii, Reniță s-a arătat a fi nemulțumit de arbitraj, iar adversarul său, Zadorojneac, l-a contrazis, menționând că Stas ar fi meritat chiar să fie penalizat în timpul luptei.

Președintele FEA, Dorin Damir, a declarat într-un video postat pe pagina sa de Facebook că în scurt timp va posta video cu lupta dintre cei doi, iar dacă arbitrii internaționali o să constate că arbitrajul FEA a greșit, rezultatul luptei va fi anulat, iar centura va merge la Reniță.

„Vin și eu cu o reacție la toată gălăgia care se petrece în urma luptei dintre Stanislav Reniță și Igor Zadorojneac. Pentru FEA poate că ar fi fost mai benefic să fi câștigat Stanislav, el fiind bine cunoscut în această lume a sportului, însă, există arbitraj care trebuie respectat. Vreau să spun că echipa lui Reniță încă nu a depus o contestație de nemulțumire în urma luptei. Eu î curând o să public video cu lupta celor doi, astfel, toți specialiștii vor putea da aprecieri și se vor putea expune pe marginea luptei și rezultatelor acesteia. Eu personal promit că dacă în urma aprecierilor specialiștilor internaționali va fi constatat că arbitrajul FEA a greșit, rezultatul luptei va fi anulat, iar câștigul îi va reveni lui Stanislav Reniță,” a menționat președintele FEA, Dorin Damir.

La fel, Dorin Damir a declarat ieri pentru RealMediaStanislav Reniță, pentru el personal, are un loc aparte în istoria proiectului FEA championship. Comentând reacția lui Reniță precum că FEA susține și promovează mai mult generația tânără, Damir a spus că Stanislav tot la 23 de ani a devenit campion. 

Citește și reacțiile lui Stanislav Reniță și a lui Igor Zadorojneac