VIDEO: Jurnalista Olivia Cucoș face furori în presa din România. Un nou proiect marca Fanatik

Jurnalista Olivia Cucoș, care a colaborat anterior cu Federația Moldovenească de Fotbal, iar din august 2023 a trecut Prutul, face furori în presa din România.

Basarabeanca care prezintă rubrica sport în fiecare marți și vineri la Canal 33, fiind cea mai tânără membră a echipei, a lansat acum un nou proiect marca Fanatik.

„În presa de aici ca și peste tot e mare invidie pentru că oamenii așa sunt construiți în firea lor. Normal că e mare concurență mai ales într-un domeniu în care sunt multe fete frumoase, ambițioase, și care își doresc să fie pe sticlă. De ce ar alege o basarabeancă? Asta mă întreb și eu des, pentru că de zeci de ori mi-au spus că nu am șanse, că simt accent. În presă de aici e destul de complicat,” ne-a mărturisit Olivia.

Potrivit ei, generația veche se teme să fie schimbată de cea nouă. „De aici apare și conflictul între noua presă și vechea presă sportivă. Eu încerc să evit orice scandal și conflict pe care l-aș fi putut avea. Încerc să fiu neutră, să nu reacționez la bârfe, pentru că atunci când ai succes oamenii sunt deranjați.”

Referitor la noul proiect, Olivia spune că e onorată să facă parte din echipa celui mai popular site de știri din România.

„Accept proiectele noi pentru că îmi place tot ceea ce face Fanatik și-l respect extrem de mult pe Horia. Și toată echipa care se ocupă de producție. E cel mai popular site de știri sportive din România nu puteam să nu accept. Aș fi ipocrită dacă aș spune că nu-mi place faptul că fac parte din echipă atât de profesionistă, care adună zeci de mii de vizualizări,” ne-a mai spus Olivia.

Întrebată dacă ar reveni acasă, Olivia Cucoș nu a ezitat să spună că mai are încă momente nostalgice legate de presa din R. Moldova și în special de sportul de acasă.

„Am zile de depresie, de dorința de a reveni acasă și a construi sau a face ceva pentru sportul nostru. Poate aș fi gata să accept o propunere din partea Federației Moldovenești de Fotbal pentru o colaborare strict atunci când e vorba de echipele naționale. Dar în timp o să vedem cum se aranjează stelele,” a mai adăugat tânăra jurnalistă.

Olivia, echipa RealMedia își urează succes în noul proiect și să fie o experiență fantastică pentru tine!