Ar fi lovitura anului: „Mbappe poate s-o refuze pe Real Madrid!” Care ar putea fi destinația starului francez?

Toate informațiile din presa internațională dau transferul lui Kylian Mbappe (25 de ani) la Real Madrid ca și făcut, însă Robert Pires (50 de ani), campion mondial cu Franța în 1998, consideră că destinația starului de Hexagon ar putea fi alta.

Contractul atacantului cu PSG se încheie la finalul sezonului, iar toată lumea se așteaptă ca internaționalul francez să ajungă pe ”Santiago Bernabeu” în vară. Totuși, Pires, fost jucător la Marseille, Arsenal și Villarreal, susține că Mbappe ar putea să aleagă o echipă din Premier League.

Robert Pires: ”Îmi pare rău, Kylian, dar nu ai fi primul jucător care i-ar spune `nu` lui Real Madrid”
Robert Pires e convins că o pereche de atac Mbappe – Salah la Liverpool ar fi cu adevărat ”explozivă”.

”Îmi pare rău, Kylian, dar nu ai fi primul jucător care i-ar spune `nu` lui Real Madrid. Nu știu ce decizie va lua, dar eu am refuzat Madridul pentru că am avut alte două variante. Sunt sigur că dacă nu aveam oportunitatea de a merge la Arsenal sau la Juventus, m-aș fi dus la Real.

Mi-ar plăcea să-l văd la Liverpool. E un club cu o structură bună, fără presiune, cu suporteri de calitate… Și cred că un parteneriat Salah-Mbappe ar fi cu adevărat exploziv. Cred că poate s-o refuze pe Real Madrid”, a spus Robert Pires, potrivit digisport.ro.

Nu este prima dată când se vorbește despre o posibilă mutare a lui Mbappe în Anglia. Liverpool, dar și Chelsea și Arsenal, s-au numărat în ultimul an printre posibilele destinații ale francezului.

38 de goluri și 8 assist-uri în 38 de meciuri sunt cifrele lui Mbappe în acest sezon la PSG.

180 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, potrivit Transfermarkt.

PSG așteaptă până la 150 de milioane de euro de la Kylian Mbappe
Campioana Franței s-a resemnat cu gândul că-l va pierde pe Mbappe, însă acum, în culise, se încearcă să se ajungă la un acord pentru o despărțire amiabilă. Echipa care va obține semnătura internaționalului din Hexagon nu-i va plăti PSG-ului niciun ban, însă gruparea de pe Parc des Princes îi cere fotbalistului o sumă imensă.

Mai exact, potrivit presei din Spania, conducerea qatareză a celor de la PSG se așteaptă ca Mbappe să le cedeze un procent important din bonusul de instalare la următoarea echipă. Suma ar varia între 100 și 150 de milioane de euro.

În vara anului 2023, starul lui PSG s-a fotografiat cu o femeie ”misterioasă” în vacanța din Miami, despre care toată lumea a crezut că este noua lui iubită. Dar surpriză!

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au notat că e nimeni alta decât Melissa Gateau, cumnata lui Kylian Mbappe. Aceasta este partenera fostului fotbalist Jires Kembo Ekoko, fratele vitreg al lui Mbappe, alături de care are doi copii.