Meci din Premier League întrerupt din cauza Ramadanului: Ce s-a întâmplat în minutul 3

Bournemouth – Crystal Palace 1-0, în etapa #31 din Premier League, a fost întrerupt în minutul 3.

Motivul? Dango Ouattara, extrema lui Bournemouth, a ieșit la marginea terenului pentru a mânca. El ține postul Ramadanului și nu poate mânca decât după apus. Astfel, cum apusul în Anglia a venit imediat după startul meciului, el s-a dus pe margine să mănânce și să bea apă.

Arbitrul și jucătorii celor două echipe au decis ca meciul să fie fie întrerupt preț de câteva minute, timp în care Ouattara a mâncat, scrie gsp.ro.

A fost o dovadă de clasă a celor de la Crystal Palace, care ar fi putut evolua cu om în plus cât timp Ouattara era ieșit din joc.

După ce Ouattara a mâncat și a băut apă, s-a dat drumul la joc. Iar Bournemouth a câștigat după golului lui Justin Kluivert din minutul 79.

Victoria e una imensă pentru Bournemouth, care a ajuns la 41 de puncte și e aproape sigur salvată de la retrogradare. Mai mult, „cireșele” au trecut peste Chelsea în clasament. Sunt pe locul 11, cu un punct peste albaștri, care sunt pe locul 12.

Crystal Palace e pe 14, cu 30 de puncte în 30 de meciuri jucate. Londonezii sunt la 8 puncte peste Luton, prima echipă aflată pe un loc retrogradabil.