Milsami își recunoaște greșeala din cupă. Vezi reacția clubului la învinuirile aduse de Zimbru

„Recunoaștem eroarea comisă și ne asumăm integral responsabilitatea și consecințele aferente.” Este replica celor de la Milsami, după ce Zimbru a depus o contestație după partida cu ei din Cupa Moldovei. 

Cei de la Zimbru învinuiesc echipa adversă, Milsami Orhei, precum că ar fi încălcat flagrant regulamentul competiției prin nerespectarea punctului 2.8. Astfel, Milsami, ar fi efectuat în timpul regulamentar 6 modificări de jucători, deși regulamentul permite doar 5.

„Clubul Milsami Orhei își exprimă respectul profund față de regulile și integritatea competițiilor fotbalistice și dorește să-și exprime poziția oficială în legătură cu incidentul survenit în meciul din sferturile Cupei Moldovei disputat pe 3 Aprilie 2024, împotriva echipei FC Zimbru Chișinău.
În timpul meciului, staff-ul tehnic al echipei noastre a efectuat a șasea schimbare în minutul 90, depășind numărul maxim de cinci schimbări permis de regulamentul competiției. Recunoaștem eroarea comisă și ne asumăm integral responsabilitatea și consecințele aferente.
Dorim să subliniem că respectăm și susținem cu fermitate principiile fair-play-ului și ale conformității cu regulile în fotbal. Ne exprimăm încrederea în procesul de analiză și luare a deciziilor de către organele competente ale forului fotbalistic autohton. În acest sens, clubul nostru va coopera pe deplin și va accepta orice decizie rezultată în urma investigației acestui incident.
În plus, dorim să informăm că vom iniția o investigație internă pentru a identifica cauzele care au condus la această greșeală și vom lua măsurile corespunzătoare pentru a remedia consecințele acestui fapt. Ne angajăm să învățăm din această experiență și să implementăm măsuri concrete pentru a preveni repetarea unor astfel de situații în viitor. FC Milsami Orhei a promovat mereu principiile fair-play-ului și respectului pentru reguli. Regretăm incidentul petrecut și ne cerem scuze suporterilor ambelor echipe, precum și tuturor celor implicați în acest meci.
Clubul Milsami Orhei își reafirmă angajamentul față de valorile sportului și promisiunea de a acționa în conformitate cu acestea în toate aspectele activității noastre fotbalistice,” se arată într-o postare pe pagina oficială a clubului de fotbal Milsami Orhei.