Sheriff vs Zimbru, super duel la Tiraspol: Pe cine vede Radu Rebeja favorită

Fostul fotbalist de renume Radu Rebeja, care este și Președintele Academiei de Fotbal cu același nume, vede Sheriff-ul câștigătoare în duelul dintre tiraspoleni și Zimbru Chișinău din Cupa Moldovei la fotbal.

„Eu cred că favorita este Sheriff-ul. Indiferent că a avut un meci mai nereușit la început de play-off. Totuși joacă acasă, startul a fost unul extra nereușit, dânșii vor fi mai motivați să câștige. Au și experiența cupelor europene, e joc acasă până la urmă. Dar și Zimbru are șansa sa. Ambele echipe au jucători care trebuie să prindă o zi bună. Dar nu mă surprinde ce se întâmplă acum cu Sheriff, au jucat rău în Europa, schimbul de antrenor afectează climatul echipei totuși,” a declarat pentru RealMedia Radu Rebeja.
Menționăm că meciul se va disputa duminică, 7 aprilie, la Tiraspol.
În același timp, anunțăm că sâmbătă se va disputa meci între Petrocub și Milsami, iar duminică între Dacia și Bălți.

Amintim că astăzi clubul de fotbal Zimbru Chișinău a depus o contestație după meciul din Cupa Moldovei, împotriva celor de la Milsami Orhei. Echipa din Orhei a făcut șase înlocuiri în loc de cele cinci permise în timpul regulamentar, în timp ce al șaselea jucător a marcat golul decisiv și a trimis meciul în prelungiri, unde Milsami a reușit să mai marcheze odată și să se califice în semifinale.