Zimbru a depus o contestație după partida cu Milsami din Cupa Moldovei. Ce ar fi încălcat orheienii

Zimbru Chișinău a depus aseară o contestație, ca urmare a meciului din sferturile de finală ale Cupei Moldova la fotbal cu Milsami Orhei, în care chișinăuienii au fost învinși cu scorul 1:3.

Mai jos puteți găsi textul expediat de echipa chișinăuiană:

“În urma partidei retur, din sferturile de finală ale Cupei Moldova la fotbal, în compania echipei Milsami Orhei, FC Zimbru Chișinău vine cu urmatoarea contestație:

Echipa adversă, Milsami Orhei, a încălcat flagrant regulamentul competiției prin nerespectarea punctului 2.8. Astfel, Milsami, a efectuat în timpul regulamentar 6 modificări de jucători, deși regulamentul permite doar 5. În aceste condiții, Milsami, si-a creat un avantaj neloial practicilor Fair-Play și a obținut un plus de prospețime pe teren. Ca urmare a evenimentelor de pe teren, al 6-lea jucător schimbat Vasile Luchița, a marcat la 1:1 și golul ce a dus meciul în prelungiri. Pentru a fi și mai exacți în datele oferite, ce pot fi verificate din raportul arbitrilor sau din transmisiunea televizată a meciului, mai jos notăm schimbările efectuate de Milsami Orhei:

1. A părăsit terenul Vadim Bolohan-a intrat pe teren Vadim Dijinari (minutul 46)
2. A părăsit terenul Khali Nabil-a intrat pe teren Alexandru Antoniuc (minutul 67)
3. A părăsit terenul Igor Lambarschi-a intrat pe teren Daniel Lisu( minutul 75)
4. A părăsit terenul Mamadou Camar-a intrat pe teren Artiom Puntus(minutul 75)
5. A părăsit terenul Sorin Chele-a intrat pe teren Vadim Paireli (minutul 90)
6. A părăsit terenul Okebugwu Henry-a intrat pe teren Vasile Luchița (minutul 90)

În urma celor constatate, a încălcării regulamentului Cupa Moldovei Moldtelecom, solicităm departamentului de competiții din cadrul FMF, prin organele abilitate să analizeze raportul de joc și imaginile video pentru a confirma încălcarea punctului 2.8 din prezentul regulament, și să revină cu o decizie asupra legalității acestui joc.”

sursa: FC “Zimbru” – Facebook