FOTO: Femeia cu cele mai lungi picioare din lume: Care sunt cele mai mari provocări cu care se confruntă

O tânără din Texas, care se laudă cu cele mai lungi picioare din lume, spune că se confruntă cu multe probleme din cauza staturii ei. Maci Currin, de 21 de ani, din Austin, are 2 metri și 8 centimetri înălțime, iar picioarele măsoară 132 de centimetri.

Deși deține recordul mondial pentru cele mai lungi picioare, ea spune că nu are prea multe avantaje din asta, pentru că mereu este ținta comentariilor urâte din partea străinilor, mai ales în mediul online. De asemenea, îi este greu să-și găsească un iubit sau măcar să iasă la întâlniri și își găsește extrem de greu pantaloni potriviți.

„Sunt comparată adesea cu un personaj din filme de groază”, spune ea, potrivit New York Post. Dar Maci spune că are și mai mari probleme atunci când iese la întâlniri, pentru că găsește cu greu bărbați la fel de înalți și, în general, iese cu unii mai scunzi care în mod evident sunt jenați să fie văzuți cu ea și „parcă le-ar fi rușine cu mine”.

Găsirea hainelor potrivite este, de asemenea, o problemă dificilă.

„Îmi fac cumpărăturile în general de la American Tall, dar nu au pantaloni lungi care să mi se potrivească. Trebuie să-i fac la comandă și costă în jur de 250 de dolari o pereche de blugi. Așa că am doar două perechi de blugi care mi se potrivesc bine”, a explicat ea.

Maci spune, însă, că a învățat să gestioneze toate aceste probleme și nu se simte doborâtă, ci chiar pregătită să ofere susținere altor femei aflate în aceeași situație.