Starul lui Real Madrid a luat decizia finală legată de viitorul său

Rodrygo Goes (23) de ani este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Real Madrid.

Brazilianul de pe ”Santiago Bernabeu” este văzut ca fotbalistul care va avea cel mai mult de suferit odată cu venirea lui Kylian Mbappe (25 de ani) la ”Galactici”.

Sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid va însemna faptul că unii dintre titularii obișnuiți din atac se vor muta pe banca de rezerve.

Lumea fotbalului îl indică tot mai des pe Rodrygo drept unul dintre principalii candidați pentru a ieși din primul unsprezece al ”Los Blancos”.

15 goluri și 8 pase de gol în 42 de meciuri sunt cifrele lui Rodrygo în acest sezon la Real Madrid, în toate competițiile.

100 de milioane de euro este cota de piață a lui Rodrygo, potrivit Transfermarkt.

Rodrygo îmbracă tricoul ”blanco” pentru al cincilea an consecutiv.

Cluburile mari din Europa vor să speculeze această situație și îl ademenesc pe Rodrygo cu sume exorbitante plus promisiunea unui loc de titular.

Fotbalistul brazilianul este la curent cu toate zvonurile despre viitorul său, dar este ferm pe poziții și transmite că nu va pleca de la Real Madrid, indiferent de circumstanțe. Cu sau fără Mbappe, ca rival pe postul de atacant, Rodrygo este de neclintit în legătură cu opțiunile sale de viitor.

Rodygo mai are 4 ani de contract cu Real Madrid. Contractul său expiră în iunie 2028.

”Ancelotti trebuie să fie cel care va decide ce va face din sezonul următor cu jucătorii din atac. Eu sunt calm și profesionist și mă gândesc doar la Real Madrid. Nu știu de nicio ofertă venită pe adresa clubului pentru mine. Sunt concentrat doar la Real Madrid”, a precizat Rodrygo, potrivit Mundo Deportivo.

Florentino Perez: ”Rodrygo va câștiga Balonul de Aur”

La scurt timp după fluierul de final al partidei jucate pe Santiago Bernabeu, între Real Madrid și Athletic Bilbao, scor 2-0, Florentino Perez, care a asistat din tribuna oficială, ar fi spus ferm că ”Rodrygo va câștiga Balonul de Aur”.

Sursa citată anterior scrie că oficialul ”Los Blancos” a fost extrem de încântat de prestația pe care a avut-o atacantul brazilian în partida jucată cu Athletic Bilbao, în care a marcat două goluri și a creat mai multe situații periculoase la poarta adversă. Pentru evoluția din acest meci, sud-americanul a fost notat cu 8,8 de specialiștii Sofa Score (a fost jucătorul cu cel mai mare rating de pe teren).

De când a ajuns la Real Madrid în vara anului 2019 de la Santos, Rodrygo a devenit ”un punct fix” în atacul ”Los Blancos”. Astfel, în cele 5 sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu, brazilianul a marcat 52 de goluri și a furnizat 40 de pase decisive în 207 de partide.