Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Ultimul meci l-a jucat acum trei săptămâni

Jucătoarea din România a jucat ultima oară acum trei săptămâni, în primul tur de la Miami, iar următorul meci îl va disputa în turneul de la Madrid.

Simona Halep a început săptămâna pe locul 1144 în clasamentul WTA
Simona Halep a revenit săptămâna trecută în clasamentul WTA, în urma participării în turneul de la Miami. Partida cu Paula Badosa a fost prima după o pauză de un an și nouă luni, în urma suspendării pentru dopaj, iar la finalul ei a câștigat zece puncte.

Sportiva din România nu a mai jucat niciun meci de aproape trei săptămâni și a început această săptămână pe locul 1144, în coborâre cu o poziție față de clasamentul oficial WTA de săptămâna trecută, scrie digisport.ro.

Simona Halep va juca următorul meci în turneul de la Madrid după ce organizatorii i-au acordat un wildcard. Competiția din Spania se va desfășura în perioada 21 aprilie – 5 mai.

Fostul lider mondial se pregătește foarte intens în aceste zile cu antrenorul Carlos Martinez, în speranța că a reuși o surpriză pe tărâm iberic.

Sorana Cîrstea a rămas pe locul 29 în clasamentul WTA (1748 de puncte) și este jucătoarea din România care stă cel mai bine. În acest timp, Ana Bogdan a urcat două poziții, până pe 64 (1054 de puncte), iar Jaqueline Cristian a urcat, de asemenea, opt poziții, până pe locul 75 (950 de puncte).