Alexandru Golban și-a ales favoritele pentru semifinalele UEFA Champions League: „Bayern Ciugulesc jucătorii care sunt pe final de carieră”

Președintele Asociației de Futsal din Moldova, Alexandru Golban, care este și fostul atacant de la Dacia și Eintracht Frankfurt, și-a ales favoritele pentru semifinalele UEFA Champions League, care vor juca diseară.

„Real Madrid este un grup omogen, o echipă care este condusă de un antrenor excepțional. Favorita mea e Real Madrid și cred că va trece de Manchester City. Realul are niște executori foarte buni. Anceloti a făcut un schimb de generații foarte bun. Bellingam este un killer, omul potrivit la locul potrivit. El poate face diferența,” a declarat pentru RealMedia Alexandru Golban.

Ce ține de celălalt duel dintre Arsenal și Bayer, Golban a spus că susține londonezii.

„Arteta este un antrenor care a arătat că știe să facă echipă fără mari vedete. Este o echipă care marchează mult. Da, au probleme în defensivă, dar acest handicap îl reglează prin linia de atac. Dintre Arsenal și Bayer cred că ies în finală Londonezii. Bayern ciugulesc jucătorii care sunt pe final de carieră și nu îi văd favoriți. Așa deci finala Real vs Arsenal. Madrilenii înving,” a mai declarat Alexandru Golban.

Sferturile de finală din UEFA Champions League vor aduce confruntări pline de orgolii, în ceea ce este probabil cel mai bun afiș al acestei faze din ultimul deceniu. În seara de marți, Arsenal o găzduiește pe Bayern pentru prima oară după 7 ani, iar Real Madrid și Manchester City se întâlnesc pentru al treilea sezon consecutiv.

Arsenal a așteptat nu mai puțin de 14 ani să revină printre cele mai bune 8 echipe ale Europei. Ultima oară când “tunarii” au evoluat în sferturi a fost în 2010, când geniul lui Lionel Messi a făcut diferența pentru Barcelona. După 2-2 pe Emirates, argentinianul a luat soarta calificării în propriile mâini și l-a învins pe Manuel Almunia de 4 ori.

Astfel, Arsenal va primi vizita lui Bayern cu încredere maximă și cu foame de revanșă pentru ultimele rezultate directe, în timp ce Bayern va încerca să recupereze câțiva jucători esențiali, care au fost indisponibili în ultimele meciuri, printre care Manuel Neuer, Kingsley Coman, Leroy Sane, sau Aleksandar Pavlovic. Șansele lui Bayern vor crește, dacă acești jucători vor evolua pe Emirates.