Meciuri stelare ne așteaptă diseară: Revine liga campionilor

Sferturile de finală din UEFA Champions League vor aduce confruntări pline de orgolii, în ceea ce este probabil cel mai bun afiș al acestei faze din ultimul deceniu. În seara de marți, Arsenal o găzduiește pe Bayern pentru prima oară după 7 ani, iar Real Madrid și Manchester City se întâlnesc pentru al treilea sezon consecutiv.

Arsenal a așteptat nu mai puțin de 14 ani să revină printre cele mai bune 8 echipe ale Europei. Ultima oară când “tunarii” au evoluat în sferturi a fost în 2010, când geniul lui Lionel Messi a făcut diferența pentru Barcelona. După 2-2 pe Emirates, argentinianul a luat soarta calificării în propriile mâini și l-a învins pe Manuel Almunia de 4 ori.

Astfel, Arsenal va primi vizita lui Bayern cu încredere maximă și cu foame de revanșă pentru ultimele rezultate directe, în timp ce Bayern va încerca să recupereze câțiva jucători esențiali, care au fost indisponibili în ultimele meciuri, printre care Manuel Neuer, Kingsley Coman, Leroy Sane, sau Aleksandar Pavlovic. Șansele lui Bayern vor crește, dacă acești jucători vor evolua pe Emirates.