Căpitanul Naționalei de Futsal, Sergiu Tacot, despre meciurile de azi din Liga Campionilor: Echipa favorită și cine învinge azi

„Real va ieși oricum învingătoare din aceste bătălii.” Este părerea căpitanului naționalei de Futsal din Moldova, Sergiu Tacot, despre meciurile de azi din Liga Campionilor. 

„Părerea mea e că toate perechile sunt egale. Meciul de ieri dintre Real și City a demonstrat acest lucru. Meciurile de diseară vor fi egale. Dintre Borussia si Atletico o vad favorită pe Dortmund! În celălalt sfert de finala dintre PSG și Barca optez pentru francezi, deoarece spanioli nu sunt în cea mai bună formă. Favorita mea în general e Real Madrid, este și echipa mea de suflet, sunt fan de mic copil,” a mai declarat pentru RealMedia Sergiu Tacot.

Sferturile și semifinalele Champions League, sezonul 2023/2024, au fost stabilite prin tragere la sorți. Cel mai așteptat duel al acestei faze a fost: campioana en-titre Manchester City care s-a întâlnit cu Real Madrid, echipa cu cele mai multe trofee în palmares (14).

Manchester City și Real Madrid au terminat la egalitate, 3-3, o partidă extrem de spectacuoasă, pe Santiago Bernabeu.

Manchester City și Real Madrid s-au întâlnit și anul trecut în semifinale, când campioana din Premier League a învins categoric, scor 5-1 la general.