În premieră, Bucureștiul în cursă la Chișinău în Legal Half – Marathon!

Una dintre cele mai importante și singura competiție de alergare din România dedicată profesiilor juridice, va fi organizată în premieră la Chișinău. Prima ediție va avea loc primăvara aceasta, în data de 26 mai.

Legal Half – Marathon reprezintă o invitație pentru toți iubitorii de sport, alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire.

Competiția va include următoarele probe:

  • Cros – 10 kilometri;
  • Semimaraton – 21 de kilometri;
  • Semimaraton – ștafetă – 21 de kilometri;
  • Cursa Populară – 2,5 kilometri, potrivită pentru cei care vor să descopere acest sport.

Și pentru că spiritul și frumusețea sportului nu are vârstă, va fi organizată și o cursă specială pentru copiii de până la 14 ani, pe distanțe de 500 și 1000 de metri.

De asemenea, în  premieră, la Chișinău, va avea loc o expoziție a cauzelor caritabile, prezentate în Piața Marii Adunări Naționale. Organizațiile de caritate vor fi prezente pentru a împărtăși misiunea și proiectele pe care le gestionează, pentru a inspira participanții să se implice în schimbarea comunității, indiferent de ce parte a Prutului “aleargă”.

Legal Half – Marathon Chișinău este organizat de uniunea Juriștilor din Republica Moldova, Asociația Run Moldova și Asociația EOS DART, în parteneriat cu Portalul avocaturii de afaceri BizLaw.

Pentru a participa la Legal Half – Marathon Chișinău , înscrie-te AICI!

Pentru mai multe detalii, informează-te de AICI.

Această inițiativă este menită să promoveze un stil de viață sănătos și să încurajeze participarea la activități sportive, indiferent de nivelul de pregătire.