Ar fi lovitura anului! Jose Mourinho, așteptat să semneze cu un club din Premier League

Jose Mourinho (61 de ani) poate reveni în Premier League, la West Ham, din vară.

Deși echipa londoneză se află pe locul opt în Premier League și e în sferturile Europa League, conducerea clubului ar lua în calcul să-l schimbe pe antrenorul David Moyes.

Jose Mourinho, dorit de West Ham
Conducerea lui West Ham a creionat deja o listă cu posibili înlocuitori ai lui David Moyes, pe care s-ar afla două nume.

Potrivit englezilor de la Teamtalk, pe lista lui West Ham sunt Graham Potter, care a antrenat ultima dată la Chelsea, și Jose Mourinho, fostul antrenor al Romei.

Favorit ar fi portughezul, datorită experienței sale, capitol la care îi este net superior lui Graham Potter, scrie digisport.ro.

Jose Mourinho a antrenat în Premier League la Chelsea, în două rânduri, Manchester United și Tottenham. Este liber de contract din ianuarie, când a fost dat afară de la AS Roma.

David Moyes mai are contract până în vară
West Ham nu ia în calcul să schimbe antrenorul până la finalul sezonului, mai ales că lui David Moyes urmează să-i expire contractul.

Angajamentul scoțianului este valabil până la 30 iunie 2024 și, cum nu s-a ajuns la un acord până acum pentru prelungire, șansele ca David Moyes să rămână sunt mici.