A venit decizia: Cristiano Ronaldo, pedepsit de arabi după ce a vrut să-l bată pe arbitru

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a ajuns în fața Comisiei de Disciplină a Federației de Fotbal din Arabia Saudită săptămâna aceasta, după episodul inexplicabil petrecut la derby-ul Al-Hilal – Al-Nassr, scor 2-1.

Imaginile cu superstarul portughez au făcut înconjurul lumii. Prima dată, CR7 a lovit cu cotul în piept un adversar, apoi a vrut să îl lovească pe arbitru cu pumnul, cât timp se afla în spatele lui.

Potrivit Goal, după ce a fost audiat de Comisia de Disciplină, Ronaldo a primit două etape de suspendare, ceea ce îl va face să rateze meciurile din campionat cu Al-Feiha și Al-Khaleej.

Arabii i-au aplicat sancțiunea minimă pentru astfel de comportament și nici nu i-au dat amendă. De menționat este că portughezul a susținut că este nevinovat și că n-ar fi trebuit să primească roșu, deși imaginile îl contrazic.

Gesturile lui Ronaldo au venit la doar două luni distanță după ce la meciul din campionat, scor 0-2, a făcut un gest care nu i-a făcut deloc cinste.

La finalul meciului, în timp ce se îndrepta către vestiare, mai mulți suporteri ai lui Al-Hilal au început să arunce cu tricourile echipei preferate în Ronaldo.

Atacantul portughez s-a oprit, a luat unul dintre ele și l-a dus în zona intimă, iar apoi l-a aruncat înapoi în tribune. Momentul s-a viralizat instant și a căpătat amploare la nivel mondial.