Jucătorul de la Manchester City care nu are teamă de Real Madrid: „Dacă îți e frică, mai bine te uiți la televizor”

Manchester City va juca, pe teren propriu, împotriva celor de la Real Madrid, în meciul retur din sferturile Champions League (în tur a fost remiză, scor 3-3).

Înaintea partidei de pe Etihad, care va decide echipa calificată în semifinalele competiției, un jucător de la Manchester City a mărturisit că nu îi este teamă de partida cu Real, formația care și-a adjudecat cele mai multe trofee Champions League din istorie (14).

Josko Gvardiol: ”Dacă ți-e frică de meciul cu Real Madrid, mai bine te uiți la televizor”

Josko Gvardiol (22 de ani), fundașul lui Manchester City care a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor în meciul tur de pe Santiago Bernabeu, a spus că nu îi este teamă de partida cu Real Madrid de pe Etihad, deoarece ”Cetățenii” au ca obiectiv câștigarea trofeului UEFA Champions League și, astfel, sunt obligați să treacă de ”Galactici” în sferturi.

“Vom înfrunta Real Madrid, regii acestei competiții, dar, dacă mă întrebați pe mine, nu există nicio teamă. Dacă ți-e frică să încerci (n.r. să o bați pe Real), mai bine te uiți la televizor. Ne dorim să câștigăm UCL. Dacă vrei să treci mai departe, trebuie să o învingi pe Real Madrid”, a spus Gvardiol, potrivit CityXtra.

În meciul tur dintre cele două echipe jucat pe Santiago Bernabeu, Gvardiol a reușit să marcheze în minutul 71, în urma unui șut puternic expediat de la marginea careului de 16 metri și care s-a oprit în plasa porții lui Andriy Lunin.