Barcelona se gândește să ia o decizie radicală, după eliminarea din UEFA Champions League

Barcelona a părăsit UEFA Champions League în faza sferturilor de finală, unde a pierdut, scor general 4-6, cu PSG.

Catalanii au câștigat cu 3-2 meciul tur, iar în manșa secundă au condus cu 1-0. Totul s-a ”rupt”, însă, în momentul în care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Ronald Araujo, în minutul 29 al jocului de la Barcelona. În superioritate numerică, PSG a ”defilat”, a marcat de patru ori și s-a calificat.

Barcelona se gândește să-l vândă pe Ronald Araujo
Eliminarea din UEFA Champions League reprezintă o mare lovitură din punct de vedere financiar pentru Barcelona, club care oricum nu are o situație financiară grozavă.

Pentru a ameliora situația, Barcelona vrea să vândă unul dintre jucătorii importanți, iar cel ”sacrificat” ar putea fi chiar Ronald Araujo, pe care Ilkay Gundogan l-a ”arătat cu degetul” pentru eliminarea din UEFA Champions League, scrie digisport.ro.

Catalanii i-au stabilit și prețul lui Ronald Araujo, unul imens pentru un stoper. Sport.es scrie că Barcelona renunță la uruguayan dacă primește 80 de milioane de euro.

Ronald Araujo intră în ultimii doi ani de contract

Ronald Araujo intră în vară în ultimii doi ani de contract cu Barcelona.

Catalanii consideră că, dacă vor decide să-l vândă, momentul optim este la finalul acestui sezon, întrucât, prețul cerut va fi mai mic pe măsură ce se apropie scadența contractului.