După eliminarea din Champions League, Barcelona a mai primit o lovitură

Barcelona a fost eliminată în sferturile de finală ale Champions League chiar dacă a câștigat meciul tur cu PSG, scor 3-2.

Parizienii s-au impus în manșa retur cu scorul de 4-1 și s-au calificat în semifinale, unde o vor întâlni pe Borussia Dortmund.

Barcelona a fost amendată pentru comportamentul suporterilor pe Parc des Princes
Comisia de Apel a celor de la UEFA a amendat Barcelona pentru incidentele petrecute pe 10 aprilie, în prima manșă a meciului cu PSG, care s-a disputat pe Parc des Princes, scrie digisport.ro.

Astfel, catalanii au fost amendați cu 2.000 de euro pentru materialele pirotehnice folosite de suporteri și cu încă 5.000 de euro pentru pagubele produse de aceștia la stadionul Parc des Princes.

Este important de precizat că Barcelona are termen de 30 de zile să contacteze oficialii PSG-ului pentru a achita costurile daunelor produse de suporterii echipei, potrivit Mundo Deportivo.

De asemenea, formația de pe Camp Nou a fost amendată cu 25.000 de euro din cauza comportamentului rasist al suporterilor și următorul meci de pe teren propriu din competițiile europene îl va disputa fără suporteri.

Ousmane Dembele, despre fluierăturile primite din partea fanilor Barcelonei: ”Este normal pe orice stadion de fotbal”
Așa cum era de așteptat, Ousmane Dembele (26 de ani) a fost ”clientul” favorit al fanilor catalani, care nu au uitat modul în care mijlocașul francez s-a bucurat la golul marcat pentru PSG în meciul tur în poarta Barcelonei, dar și modul în care fotbalistul a ”trădat-o” pe formația de pe Camp Nou odată cu transferul la campioana Franței.

Astfel, la partida retur, Dembele a fost înjurat și fluierat pe tot parcursul celor 88 de minute (în care a jucat). De asemenea, fanii Barcelonei au aruncat cu bani falși în francezul de 26 de ani.

La sfârșitul partidei, Ousmane Dembele a susținut că nu a fost afectat de modul ostil în care s-au comportat fanii Barcelonei vizavi de persoana sa și că fluierăturile sunt omniprezente pe un stadion de fotbal.

Mai mult, jucătorul francez a mărturisit că ”iubește” clubul catalan, în ciuda faptului că a decis să părăsească formația de pe Camp Nou pentru a ajunge la PSG (unde a fost recompensat cu un salariu mai bun).

Ousmane Dembele a plecat de la Barcelona în vara lui 2023 în ciuda faptului că oficialii echipei au depus eforturi pentru a-l păstra pe Camp Nou. Francezul a semnat un contract valabil până în 2028 cu PSG.