Fanii lui Manchester City, atac furibund pe rețelele sociale după meciul cu Real Madrid

Manchester City a pierdut la lovituri de departajare, pe teren propriu, duelul cu Real Madrid din sferturile Champions League.

Fanii echipei au găsit principal vinovat de acest eșec: suporterul care i-a dat cu întârziere mingea lui Bernardo Silva, înainte ca portughezul să execute lovitura de la 11 metri.

Fanii lui Manchester City sunt convinși că suporterul care i-a dat mingea cu întârziere lui Bernardo Silva este cel care ”l-a scos din mână” pe starul portughez
După 3-3 pe Bernabeu şi 1-1 după 120 de minute pe Etihad, soarta biletele pentru semifinalele Champions League s-a decis în urma loviturilor de departajare. De la Real Madrid a ratat Modric, în timp ce Bernardo Silva și Mateo Kovacic au fost ”ghiciți” de portarul Lunin. Fanii lui Manchester City sunt convinși că unul din tabăra lor este vinovat de acest eșec.

După ce Modric a ratat lovitura de la 11, croatul s-a înfuriat și a trimis balonul în tribune, chiar în peluza în care se aflau fanii lui Manchester City. Unul dintre spectatori a întârziat să-l returneze și preț de câteva secunde, Bernardo Silva a gesticulat nervos pentru că nu avea cum să execute.

Mai mulți suporteri au scris pe rețelele sociale că acela a fost momentul decisiv în care portughezul și-a pierdut concentrarea și astfel a ratat de la ”punctul cu var”, scriu cei de la sportbible.com. Interesant este faptul că și mai mulți suporteri rivali au fost de acord cu această concluzie.

„Fanul care a ţinut de minge înainte ca Bernardo Silva să execute lovitura de la 11 metri este cu siguranţă candidat la prostul săptămânii”, a scris un fan al „cetăţenilor”, pe platforma X.

Jucătorii lui Manchester City au dominat meciul cu Real Madrid și statistica spune că au trimis spre poartă 34 de șuturi, în timp ce Lunin a avut opt parade de excepție. Jurnaliștii de la The Sun au analizat prestația celor două echipe și au ajuns la concluzia că rezultatul nu a fost drept.

„Dar asta este ceea ce face Real Madrid. Merge mai departe în competiție chiar și atunci când nu merită acest lucru. Gigantul spaniol a petrecut cea mai mare parte a meciului în jumătatea proprie, într-o altă confruntare captivantă cu rivalii”, au scris jurnaliștii de la The Sun, imediat după meci.

Programul semifinalelor UEFA Champions League:
Borussia Dortmund – PSG, 30 aprilie / 1 mai
Bayern Munchen – Real Madrid, 30 aprilie / 1 mai
PSG – Borussia Dortmund, 7/8 mai
Real Madrid – Bayern Munchen, 7/8 mai
Finala UEFA Champions League: 1 iunie, stadionul Wembley (Londra)

Cele patru echipe din semifinale au asigurate câte un cec de la UEFA în valoare de 12.5 milioane de euro.

Echipa care pierde finala se va alege cu 15.5 milioane de euro, în timp ce marea câștigătoare primește 20 de milioane de euro.