VIDEO: Sar scîntei, din nou între Lașcu și Tacot: „El dacă e slab și a căzut jos ce să îi fac”

Fază dură între Adrian Lașcu și Sergiu Tacot, după meciul de futsal între Terebna și Volta. Terebna va reprezenta Republica Moldova la Socca Euro Cup 2024, după ce a devenit campioană națională. În ultimul meci al competiției, Terebna s-a impus în fața campioanei ediției 2022- 2023, Volta, cu un scor de 2-1. Fiind pe baricade diferite și de această dată, Sergiu Tacot și Adrian Lașcu s-au „înțepat”, din nou.

Tacot, căpitanul echipei naționale de futsal, a fost lovit dur de Lașcu chiar în primele minute a duelului. Acesta vine cu reacție pacificatoare.

,,El și-a cerut scuze, a spus că nu m-a atins. A fost doar un moment de joc mai dur. Mereu am fost așa calm, așa eu am fost educat acasă,” a declarat pentru RealMedia Sergiu Tacot.

La rândul său, Adrian Lașcu a menționat că cei doi s-au lovit întâmplător.

„Nu suntem supărați. De ce să fim. Acesta e fotbalul. Vor și alții să câștige, important să revenim frumos. Nu a fost intenție, ne-am lovit întâmplător. Am dat mâna și mi-am cerut scuze. ” îi răspunde Adrian Lașcu lui Sergiu Tacot.

În videoul de mai jos, însă, putem observa că lucrurile stau altfel, chir și comentatorului meciului a remarcat în comentariul său că între cei doi există o tensiune. Cei doi nu și-au dat mâna după incident, Sergiu Tacot fiind vizibil indignat de gestul lui Adrian Lașcu.

Amintim că cei doi nu sunt la prima neînțelegere pe teren.

Citiți și: Replici dure între naș și fin, după victoria cu 5:2 dintre Clic Media și Nistru Chișinău: Sergiu Tacot acuză arbitrajul, iar Adrian Lașcu, mândru de jucătorii săi