Declarații bombă de la Anatolie Doroș după superduelul dintre Petrocub și Șheriff

Fostul jucător al naționalei Moldovei și cel care a jucat pentru FC Hâncești (actualul Petrocub) ne-a declarat că are emoții aparte pentru acest club, care este pregătit acum să pună punct hegemoniei Tiraspolene în Superligă.

,,Eu le dau șansele 50 la 50. Sheriff este la același nivel cu Petrocub. Individual la moment este cea mai slabă echipă din ultimii ani. Va câștiga cel care va prinde o zi mai bună la ora meciului. Duelul de sâmbătă dintre cele două va decide campioana. Dacă Tiraspolenii pierd vor fi foarte demoralazați, iar Zimbru trebuie să profite și să relanseze lupta pentru locul doi. Dacă câștigă Sheriff, nu vor mai pierde nici un punct până la final,” a declarat Doroș pentru RealMedia.

FC Hâncești, actualul club Petrocub a fost prima echipă la care a jucat la nivel profesionist Anatolie Doroș. Acesta are sentimente aparte pentru acest club.

„Ar fi bine să învingă acea echipă care va face față în Europa, adică să nu ne facă de râs. Însă, dacă ar câștiga Petrocub campionatul noii finanțatori veniți de curând vor avea motive bune să învestească în achiziții, jucători de un alt nivel dar și în infrastructură,” a mai adăugat Anatolie Doroș.

Tot în acest weekend se vor disputa alte două dueluri tari. La Orhei, Milsami va încerca să-și lingă rănile după ce a pierdut la Hâncești, iar Zimbru va încerca să treacă de lanterna roșie Dacia.

În cariera sa de fotbalist, Anatol Doroş a evoluat pentru 16 cluburi, printre care Legia Varşovia, Volga Nijnii Novgorod, Cernomoreţ Odesa şi Veris Chişinău.