EXCLUSIV: Dorel Cristea, președintele echipei Volta, după ce au pierdut trofeul Socca: Ce prime era gata să ofere jucătorilor

Dorel Cristea, director de Dezvoltare și președintele echipei de Socca, Volta, a venit cu o reacție după ce au pierdut trofeul Socca.

„Ca și anul trecut abordarea și neșansa ne-a jucat festa”, a menționat Dorel Cristea.

Președintele echipei Volta a menționat și reușitele lui Petru Popescu, fostul jucător Volta, care a fost declarat cel mai bun jucător Socca a competiției, subliniind caracterul său incisiv pe alocuri.

„Popescu a fost la noi. Fiecare jucător își găsește echipa lui. E un jucător specific. Popescu are meciuri când poate să îngroape echipa. Anul acesta e fantastic. Socca – îmi place foarte mult de organizatori pentru că este o abordare diferită de ceea ce avem pe piața fotbalistică de la noi, una accesibilă deoarece nu necesită investiții enorme,” a declarat președintele echipei Volta pentru RealMedia.

„Volta avea pregătite prime dacă câștiga trofeul. Nu pot spune ca sa nu le stric inima. Anul acesta am vrut sa fiu mai inimos, generos cu jucătorii mei. Dar deja oricum vor fi premii dar nu așa valoroase,” a mai adăugat Dorel Cristea.

Menționăm că Terebna va reprezenta Republica Moldova la Socca Euro Cup 2024, după ce a devenit campioană națională. În ultimul meci al competiției, Terebna s-a impus în fața campioanei ediției 2022- 2023, Volta, cu un scor de 2-1.