Pe cine vede favorită președintele APSM, Eduard Ciobanu în „El Clasico de Moldova”: „Se simte că au o criză”

„Zimbru – Sheriff va fi o luptă crâncenă, greu de făcut un pronostic. Eu văd un rezultat de egalitate. Sheriff își revine. Ei pun accentul pe campionat. Se simte că au o criză de joc pe moment. Nu cred să poată lua anul acesta și eventul,” a menționat Eduard Ciobanu pentru RealMedia, în contextul meciului Zimbru Chişinău – Sheriff Tiraspol care se vor duela astăzi în prima manşă a semifinalelor Cupei Moldovei.

„În celălalt duel de la Hâncești, Petrocub este în ascensiune evidentă. Sunt sigur că vor bate. Cei de la Petrocub sunt o echipă de cupă. Dar eu sper ca ei anul acesta să devină pentru prima dată campioni ai Moldovei. Cei de la Bălți își doresc și ei o participare în cupele europene. Dar să fim sinceri, la momentul dat nu sunt capabili pentru o ripostă cuvenită. Însă nu exclud să avem parte și de o surpriză,” a mai adăugat Eduard Ciobanu.

Menționăm  că Zimbru Chişinău şi Sheriff Tiraspol se vor duela astăzi de la ora 19:00 la Chișinău, pe stadionul Zimbru, iar Petrocub Hânceşti – CSF Bălţi se întâlnesc astăzi de la ora 19:00 la Hânceşti.

Gazdele au anunţat că intrarea la Zimbru va fi gratuită pentru 7 categorii de persoane. În rest, spectatorii urmează să-şi cumpere un bilet la casele stadionului Zimbru. Acesta va costa 50 de lei, iar la Hâncești intrarea la meci va fi liberă.

Meciul retur Sheriff-Zimbru se va juca pe 1 mai la Tiraspol, tot de la ora 19:00, iar returul CSF Bălţi-Petrocub se va juca pe 1 mai la ora 19:00.