S-a decis! Unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lume și-a ales viitoarea destinație: „E înnebunit să joace acolo”

Bernardo Silva (29 de ani) este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lumea în acest moment!

Fotbalistul celor de la Manchester City este dorit de echipe precum Real Madrid, Barcelona, PSG sau Arsenal în această vară, atunci când clauza sa de reziliere se va activa.

Bernardo Silva vrea să se transfere la Barcelona
Din vară, Bernardo Silva va putea fi cumpărat de orice club care plătește 58 de milioane de euro, după ce clauza se va activa.

Chiar dacă mai sunt două luni până la perioada de transferuri, lusitanul ar fi luat deja decizia finală, scrie digisport.ro.

Potrivit jurnalistului Ferran Correas, Bernardo Silva este ”înnebunit” să joace în tricoul Barcelonei și vrea să se transfere pe Camp Nou.

Mai mult, șefii catalanilor vor face tot posibilul pentru a plăti suma de transfer și să-l vadă pe lusitan în tricoul echipei.

80 de milioane de euro este cota de piață a lui Bernardo Silva, potrivit transfermarkt.com.
11 goluri și 5 pase decisive a reușit în acest sezon lusitanul pentru Manchester City.

Jack Grealish vrea să plece de la Manchester City
După doar trei sezoane pe Etihad Stadium, Jack Grealish (28 de ani) e gata să o părăsească pe Manchester City.

În august 2021, ”Cetățenii” trimiteau în conturile celor de la Aston Villa nu mai puțin de 117,5 milioane de euro pentru a îl aduce pe atacantul lateral, un record al clubului care nici până în prezent nu a fost bătut.

Fotbalistul de 28 de ani și-a pierdut statutul de titular în acest sezon, iar Pep Guardiola e gata să renunțe la serviciile sale.

Mai mult, cei de la The Hard Tackle anunță că și Jack Grealish s-a decis și e pregătit de o nouă aventură în cariera sa de fotbalist.

Starul englez nu mai intră în planurile lui Pep Guadiola pentru sezonul viitor, iar în cel mai scurt timp va fi pus pe lista de transferuri. Pentru fotbalistul de 28 de ani, această situație ar putea reprezenta o oportunitate de a explora noi provocări și de a căuta o nouă destinație care să îi permită să își atingă potențialul maxim ca jucător. Posibila sa plecare ar putea avea, de asemenea, un impact semnificativ asupra echipei, deoarece ar lăsa un gol, deoarece pe poziția lui Grealish se mai află doar tânărul Jeremy Doku.

În cele 3 sezoane în tricoul celor de la Manchester City, Jack Grealish a evoluat în 122 de partide, timp în care a marcat doar 14 goluri și a oferit 18 pase decisive.