Milan, gata să-și vândă cele două vedete! Prețul: 200.000.000€

AC Milan a ratat și în acest sezon titlul în Serie A, cel care a fost câștigat chiar de către rivala Inter.

Șefii formației de pe San Siro sunt gata de o reconstrucție în cadrul lotului, iar primul care va pleca este Stefano Pioli, antrenorul echipei.

Milan e gata să-i vândă pe Theo Hernandez și Mike Maignan

După ce Olivier Giroud a semnat cu LAFC, Milan e gata s ă renunțe la alți doi jucători importanți din echipă.

Potrivit celor de la Fichajes, Theo Hernandez (26 de ani) și Mike Maignan (28 de ani) sunt urmăriți de mai multe echipe de top din Europa, iar șefii ”Diavolilor” au setat prețurile.

Conform sursei citate, Milan e dispusă să renunțe la cei doi fotbaliști, însă doar dacă va primi 100 de milioane de euro în parte, ceea ce ar duce la un buget de 200 de milioane de euro pentru transferuri în sezonul viitor.

PSG s-ar fi interesat recent de cei doi fotbaliști. Theo Hernandez ar mai fi urmărit și de Bayern Munchen, care îl vede înlocuitorul lui Alphonso Davies, în timp ce Maignan s-ar afla și pe lista celor de la Manchester United.

Olivier Giroud a semnat cu Los Angeles FC

Olivier Giroud (37 de ani), aflat la final de contract cu Milan, a semnat deja cu Los Angeles FC și va evolua în MLS până în decembrie 2025, anunță jurnalistul Fabrizio Romano. Internaționalul din Hexagon s-a înțeles cu gruparea din SUA din martie, acum a semnat, iar totul se va oficializa în următoarele ore.

Atacantul și-a început cariera la Grenoble și a mai trecut pe la Istres, Tours, Montpellier, Arsenal și Chelsea, înainte de a fi transferat de Milan în 2021 pentru 4,8 milioane de euro. Giroud și-a trecut în palmares un titlul în Seria A cu ”Rosonerrii”.

47 de goluri și 20 de assist-uri în 127 de meciuri a adunat Olivier Giroud la AC Milan.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Giroud, potrivit Transfermarkt.

57 de reușite în 131 de selecții sunt cifrele lui Giroud la naționala Franței.