VIDEO: Anastasia Nichita a revenit pe covor. Aceasta vine cu un mesaj pentru susținători

Anastasia Nichita, în formă maximă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva a publicat imagini video din timpul antrenamentelor care au loc în această perioadă în Polonia. Luptătoarea a postat și un mesaj pentru susținătorii ei.

„Este primul cantonament după accidentarea la coastă. Mă bucur că a decurs cu bine. Încet încep să prind ritmul și să revin la forma pe care am avut-o. Mulțumesc tuturor celor implicați în procesul meu de pregătire și recuperare,” a menționat Anastasia Nichita.

„Anastasia este bine, încetișor face antrenamente. Acum suntem în Polonia în cantonament. Curând revenim acasă, astăzi fiind ultima zi de antrenamente. Este foarte motivată să revină cât mai repede pe saltea, așa o simt eu,” a declarat Andrei Chiperi, antrenorul lotului feminin de lupte libere al Republicii Moldova, pentru RealMedia, direct din Polonia.

Fiind întrebat despre trauma pe care a avut-o Anastasia, Chiperi a declarat că nu poate să spună ce traumă a avut luptătoarea până la urmă, pentru a nu-i face rău sportivei. „Adversarele ei nu trebuie să știe, asta e o tactică care am decis să nu o zicem, să nu îi facem rău ei.”

Amintim că după ce în lupta din sferturile de finală a Campionatului European de Lupte, luptătoarea Anastasia Nichita a suportat o contuzie toracică, aceasta a fost nevoită să se retragă din Campionat și respectiv de pe covor, în general, pentru două luni.