Chișinăul va străluci în lumina gimnasticii ritmice: Lansarea Primei Ediții a Turneului Internațional „Chișinău Rhythmic Stars”

Într-o atmosferă plină de entuziasm, lumea gimnasticii ritmice se pregătește să-și îndrepte privirile către capitala Moldovei, unde va debuta primul Turneu Internațional „Chișinău Rhythmic Stars”. Evenimentul, care își propune să încânte și să inspire, va avea loc în perioada 26-28 aprilie. RealMedia este partener media al acestui eveniment important pentru lumea sportului.

Peste 300 de gimnaste din șapte țări vin în Republica Moldova.

Acest turneu se va desfășura la „Futsal Arena” a FMF, din comuna Ciorescu și marchează o nouă etapă în evoluția gimnasticii ritmice, aducând în prim-plan talentele deosebite și pasiunea pentru acest sport elegant și spectaculos. Participantele vor fi gazdele unei competiții incendiare, unde vor avea ocazia să-și pună în valoare abilitățile, creativitatea și grația.

„Noi ne propunem să atragem parteneri din toată lumea cu care să conlucrăm spre binele copiilor noștri, dar și pentru a promova imaginea Republicii Moldova în străinătate, prin intermediul talentelor pe care le avem”, a declarat Victoria Federiuc, președintele Federației de Gimnastică Ritmică Sportivă (FGRS) din Republica Moldova.

„Chișinău Rhythmic Stars” va aduce împreună atlete de elită din întreaga lume, oferindu-le o platformă unică pentru a străluci și a demonstra excelența lor în fața unei audiențe internaționale. Prin intermediul acestui eveniment, se va promova spiritul competitiv, fair-play-ul și colaborarea între sportivele din diverse țări.

Organizatorii promit un spectacol memorabil, în care fiecare moment va fi o încântare pentru iubitorii de gimnastică ritmică din întreaga lume. Cu un mix de eleganță, putere și precizie, acest turneu este destinat să ofere publicului o experiență unică și fascinantă.

Turneul Internațional „Chișinău Rhythmic Stars” a fost așteptat cu nerăbdare atât de pasionații de gimnastică, cât și de cei care apreciază frumusețea și grandoarea acestui sport.

Evenimentul este organizat de Federația de Gimnastică Ritmică Sportivă (FGRS) din Republica Moldova, cu sprijinul financiar al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău.

Menționăm că la Turneul Internațional „Chișinău Rhythmic Stars”, România va fi reprezentată, în premieră, de un număr record de gimnaste, peste 100 de sportive, din București, Constanța, Iași, Baia-Mare, Alba Iulia și Brașov. Alături de gimnastele din Republica Moldova și România, la competiție vor mai veni sportive din Irlanda, Israel, Luxemburg, Ucraina și Austria.