Petrocub-Sheriff se bat la Hâncești în această seara. Pe cine vede campioană Președintele de onoare a FMF, Pavel Ciobanu

Petrocub Hâncești şi Sheriff Tiraspol sau întâlnit astăzi, la ora 18:00, în derby-ul etapei a 7-a a fazei secunde a Super Ligii moldoveneşti de fotbal. Meciul este în plină desfășurare la această oră.

Pavel Ciobanu, președintele de onoare a FMF, a declarat pentru RealMedia că potrivit lui, Petrocub devine campioană.

„Eu nu văd cum Petrocub să nu câștige. Dar Sheriff să nu uităm că a pierdut de la Zimbru acim câteva zile și nu știu cum ei ar putea pierde două meciuri la rând. Dar eu zic- Petrocub e campioană. Dacă se termină cu egalitate astăzi. Totul se va hotărî în ultimul meci, când joacă Petrocub cu Zimbru.”

În clasamentul Super Ligii, Petrocubul are 14 puncte, iar Sheriff-ul are 12. Acest meci poate fi decisiv în lupta pentru titlu. În cazul unui succes al formaţiei hânceştene, Petrocubul va avea un avans de 5 puncte faţă de Sheriff. Dacă se impun „galben-negrii”, aceştia urcă pe primul loc în clasament cu 3 etape rămase până la final. Un rezultat de egalitate ar păstra avansul de 2 puncte pe care îl are formaţia din Hânceşti faţă de Sheriff.