EXCLUSIV Petrocub-Sheriff, se anunță a fi o luptă fierbinte. Pe cine mizează fostul antrenor al naționalei, Adrian Bogdan: „Are față de campioană”

Petrocub Hâncești şi Sheriff Tiraspol se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în derby-ul etapei a 7-a a fazei secunde a Super Ligii moldoveneşti de fotbal.

Fostul antrenor al Naționalei moldovenești de fotbal și cel care conduce acum o academie de portari, Adrian Bogdan, s-a arătat a fi convins că Petrocub are toate șansele de a câștiga meciul cu Seriff.

„Are față de campioană,” a declarat Adrian Bogdan pentru RealMedia.

„E un meci care în proporție de 90 % va decide campioana. Eu cred că Petrocub va câștiga acest meci. Joacă acasa și am văzut ultimele lor meciuri, stau bine fizic și tactic,” a mai adăugat fostul portar și antrenor al Naționalei.

Gazdele au anunţat că accesul la meciul care se va disputa pe stadionul din Hâncești va fi gratuit.

În clasamentul Super Ligii, Petrocubul are 14 puncte, iar Sheriff-ul are 12. Acest meci poate fi decisiv în lupta pentru titlu. În cazul unui succes al formaţiei hânceştene, Petrocubul va avea un avans de 5 puncte faţă de Sheriff. Dacă se impun „galben-negrii”, aceştia urcă pe primul loc în clasament cu 3 etape rămase până la final. Un rezultat de egalitate ar păstra avansul de 2 puncte pe care îl are formaţia din Hânceşti faţă de Sheriff.