EXCLUSIV Misiune grea pentru Federația de Judo: E nevoită să aleagă între Osmanov și Pelivan! Cine va merge la Jocurile Olimpice

Cine va merge la Jocurile Olimpice, Adil Osmanov sau Petru Pelivan? Ambii judocani moldoveni au fost calificați la Jocurile Olimpice și ambii în categoria -73 kg.

RealMedia la contactat pe Andrei Golban, președintele Federației Naționale Sportive de Judo din Moldova, pentru a afla cum va proceda Federația în acest caz deloc simplu.

„Nu este încă decizia luată cine dintre cei doi, Petru Pelivan și Adil Osmanov va fi ales să reprezinte Moldova Jocurile Olimpice de la Paris. Ambii la aceeași categorie sunt calificați. Conducerea federației și antrenorii trebuie să aleagă cine va merge din cei doi. Mai avem competiții încă în mai, cineva evolua mai bine acela va merge. Ei știu că se va alege dintre ei doi. Am mai vorbit cu ei, i-am pregătit. Nu vreau să îi demoralizez înainte de competițiile din mai,” a declarat Andrei Golban.

Menționăm că ambii judocani intră în top 17 cei mai buni din lume.

Noi le urăm succes ambilor sportivi și așteptăm decizia Federației de profil în legătură cu participarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.