Declarații savuroase făcute de Veaceslav Pîslari: Pe cine vede favorită în Liga Campionilor

Partida Borussia Dortmund – PSG, din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, va putea fi urmărită astăzi de la ora 22:00.

Fondatorul echipei Geotermal, fostul jucător al formației FC Agro, Veaceslav Pîslari, despre meciul de din această seară dintre Dortmund și PSG:

„Dupa parerea mea PSG va bate chiar in deplasare pe Dortmund. Mbape inainte de plecare va arata ca fara el parizienii sunt mult mai slabi. Nu mai sunt dubii ca acesta va pleca. Mai ales ca se vede dupa atitudinea antrenorului ca mereu il scoate la schimb in meciuri usoare. Dar se vede ca la dueluri tari Mbape e titular incontestabil,” a declarat Veaceslav Pîslari pentru RealMedia.

Cât despre meciul jucat aseară de Real Madrid cu Baiern Munchen, analistul fotbalistic

„Formația din Bundesliga a ajuns în ”careul de ași” după ce a trecut de Atletico Madrid, 5-4 la general. De partea cealaltă, PSG a câștigat returul cu Barcelona, scor 4-1, după ce în prima manșă catalanii s-au impus pe Parc des Princes cu 3-2.

Un meci echilibrat. Real a fost bine pozitionat. O atmosfera buna in echipa. Anceloti a facut o familie. Ati vazut Salah se bate cu Klopp, la Real e familie. Real ajunge in finala, au o echipa inchegata. Doar ei se pot incurca in ei, mai ales ca ei au eliminat City, o echipa super. Eu o vad castigatoare a ligii campionilor,” a declarat pentru Real Media Veaceslav Pîslari.