Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern – Real Madrid 2-2: „Situația este acum foarte clară”

Bayern Munchen și Real Madrid au terminat la egalitate, scor 2-2, partida tur a semifinalelor UEFA Champions League.

Leroy Sane și Harry Kane au marcat pentru bavarezi, în timp ce Vinicius Junior a semnat o ”dublă” pentru ”Galactici”.

Thomas Tuchel: ”Șansele sunt 50-50”
La finalul partidei, Thomas Tuchel s-a declarat destul de nemulțumit de rezultat, neamțul considerând că echipa sa putea să marcheze și golul trei.

Mai mult, tehnicianul bavarezilor a spus că va fi o misiune dificilă în returul de pe Santiago Bernabeu, acolo unde vor fi șanse egale de calificare.

”Acesta este rezultatul și nu merită să pierdem timpul gândindu-ne la el. Real a mai făcut-o înainte, să marcheze de două ori având doar două ocazii. Nu suntem prima echipă care suferă acest lucru. Ei au calitatea de a face asta.

Am început puternic, apoi ne-am pierdut puțin ritmul. Ar fi trebuit să marcăm un al treilea gol, dar nu am fost suficient de eficienți, nu am fost suficient de reci pentru a-l marca. Apoi le-am oferit un penalty.

Situația este acum foarte clară. Mergem la Madrid și învingătorul ia totul. Suntem pregătiți să luptăm. Este important să credem asta. Este încă posibil. Șansele sunt 50-50. Este unul dintre cele mai dificile locuri pentru a câștiga, dar asta este, de asemenea, ceea ce face ca această provocare să fie interesantă”, a spus Thomas Tuchel, citat de Fabrizio Romano.