Dragoș Hîncu, părere diametral opusă față de ce scrie presa. Pe cine vede în finala UCL

Bayern Munchen și Real Madrid au terminat aseară la egalitate, scor 2-2, partida tur a semifinalelor UEFA Champions League.

Potrivit lui Dragoș Hîncu, vicepreședinte al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Bayern – PSG vor fi în finala din acest an.

„Da, nemții au făcut egalitate acasă, am vizionat cu toții un meci frumos aseară. Şi în retur la fel va fi. Ambele echipe vor merge, sunt convins că vor arăta ce au mai bun, adică o să joace fotbal. În celălalt duel, francezii de la PSG vor trece de Borussia. Ei știu a gestiona meciurile importante, cu atât mai mult că deja au acumulat mai multă experiență în Liga Campionilor,” a declarat Dragoş Hîncu pentru RealMedia.

Partida Borussia Dortmund – PSG, din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, va putea fi urmărită astăzi de la ora 22:00.

Formația din Bundesliga a ajuns în ”careul de ași” după ce a trecut de Atletico Madrid, 5-4 la general. De partea cealaltă, PSG a câștigat returul cu Barcelona, scor 4-1, după ce în prima manșă catalanii s-au impus pe Parc des Princes cu 3-2.