„Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Borussia Dortmund a reușit să o învingă pe Paris Saint-Germain, scor 1-0, în prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League.

Singurul gol al partidei a fost marcat de către Niclas Fullkrug, iar ”galbenii” pleacă cu prima șansă în returul de pe Parc de Princes.

Kylian Mbappe a reacționat, după Dortmund – PSG 1-0
La scurt timp după partida de pe Signal Iduna Park, Kylian Mbappe (25 de ani) a reacționat.

Starul francez a postat pe rețelele sociale o poză cu primul 11 aliniat de Luis Enrique, dar și cu un mesaj.

”Mi-temps. ICI C’ESTE PARIS” (n.r. Pauză! Aici este Paris)”, semnă că Mbappe este convins că totul se va schimba în returul de pe Parc de Princes, iar PSG se va califica în finala de pe Wembley.

Luis Enrique, antrenorul lui PSG, a susținut că jucătorii săi sunt demoralizați după această înfrângere, dar că nu vor avea nimic de pierdut la returul de la Paris.

Întrebat despre situația lui Lucas Hernandez, ieșit de pe teren în prima repriză a jocului, Enrique nu a părut optimist.

”Este fotbal. De multe ori este minunat. Alteori, se întâmplă așa. Aș fi preferat să fim într-o situație mai bună. A fost un joc echilibrat. Vestiarul este puțin afectat acum, dar vom fi foarte puternici pentru că nu avem nimic de pierdut.

Nu am nicio veste de la Lucas Hernandez. Nu pare foarte bine. Dar vom aștepta ca medicii să o analizeze.”, a spus Luis Enrique la finalul partidei din Germania, potrivit rmcsport.