Fotbaliștii de la Petrocub evită RealMedia și nu vor să apară în presă. Vezi ce au răspuns la apelurile noastre

După ce ieri a bătut CSF Bălți cu scorul 1-0, în cadrul manșei a doua a semifinalei Cupei Moldovei, FC Petrocub va evolua pentru a doua oară în istorie, în finala Cupei Moldovei! De această dată, adversara din ultimul act va fi Zimbru. Finala Petrocub – Zimbru va avea loc pe 25 mai la stadionul Zimbru din Chișinău.

Pentru a afla care este starea de spirit a jucătorilor de la Petrocub, i-am contactat telefonic pe câțiva dintre ei, însă, superstițioși fiind, aceștia refuză să vorbească cu presa până la marea finală.

Căpitanul echipei Petrocub, Ion Jardan, fost jucător Sheriff, în același timp, ne-a spus că după ultimul meci va fi gata să răspundă la orice întrebare, însă, până atunci, nu vrea să comenteze nici meciurile disputate deja nici cel care urmează.

La fel a făcut și Mihai Platica, atacant Petrocub, spunându-ne că până la marea finală nu este gata să vorbească cu presa.

În același timp, Eduard Ciobanu, președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, a comentat această situație ca fiind una legată de superstiții. Potrivit lui, ar fi logic să discute cu presa în această perioadă cât se desfășoară Cupa Moldova, însă, cel mai probabil sunt superstițioși și aceasta a r fi o tactică adoptată de club.