Căpitanul Real Madrid pleacă: Spaniolii au dezvăluit motivul

Nacho Fernandez (34 de ani), căpitanul celor de la Real Madrid, i-a anunțat pe conducătorii ”Blanco” faptul că nu vrea să-și mai prelungească contractul și caută o nouă experiență la un alt club de fotbal.

Nacho Fernandez nu a jucat în cariera sa decât pentru Real Madrid, iar din 2012 încoace a cucerit nu mai puțin de 24 de trofee cu “Los Blancos”.

Nemulțumirea care l-a făcut pe Nacho să nu mai continue din vară la Real Madrid

Plecarea lui Nacho Fernandez de la Real Madrid, unde este căpitan când se află pe teren, este bazată pe situația jucătorului în cadrului clubului.

Spaniolul a ajuns să fie nemulțumit de faptul că antrenorul Carlo Ancelotti preferă alți jucători de un alt profil în locul său în teren, anunță Relevo.

Recent, Ancelotti l-a folosit pe Aurelien Tchouameni în centrul apărării, în timp ce pe Nacho l-a lăsat pe banca de rezerve, iar acet lucru nu i-a convenit spaniolului, precizează sursa citată.

În urma deciziilor lui Carlo Ancelotti, Nacho Fernandez a considerat că nu este respectat de Real Madrid, motiv pentru nu a dorit o prelungire a contractului cu ”Galacticii”.

AC Milan vrea să îl transfere pe Nacho

Nacho nu a fost niciodată titular incontestabil pe Santiago Bernabeu, ci mai degrabă un jucător care și-a făcut treaba de fiecare dată când a fost nevoie de el, chiar și când a fost folosit pe poziții unde nu era obișnuit să joace.

36 de meciuri a jucat Nacho Fernandez în acest sezon la Real Madrid.

Oficialii celor de la AC Milan nu au rămas impasibili la auzul acestor vești. ”Rossoneri” au avut de suferit pe faza de apărare în acest sezon din Serie A, și vor un jucător cu experiență care să le ofere siguranță în centul defensivei.

Nacho va deveni liber de contract pe data de 30 iunie 2024, iar ”Diavolii” vor să profite din plin de această oportunitate.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Nacho Fernandez, potrivit Transfermarkt.

355 de meciuri a jucat Nacho, pentru Real Madrid, în toate competițiile.