Lionel Messi intră în istoria MLS. Argentinianul, implicat în toate cele 6 goluri ale lui Miami

Considerat în continuare de mulți cel mai bun jucător din toate timpurile, Lionel Messi a intrat în istorie și în Major League Soccer.

Argentinianul în vârstă de 36 de ani a fost implicat direct în toate golurile echipei sale în victoria cu 6-2 a lui Inter Miami în fața echipei New York Red Bulls. Campionul mondial a marcat golul de 2-1 și a dat alte 5 assist-uri.

Niciodată în istoria MLS un jucător nu a mai fost implicat direct în șase goluri într-un meci și niciodată un jucător nu a mai reușit să dea cinci pase de gol.

Luis Suarez, colegul lui Messi de pe vremea când juca la Barcelona, a marcat primul hattrick la Miami, în timp ce paraguayanul Matias Rojas a înscris și el de două ori în urma unor pase de gol date de Messi.

Victoria lui Inter Miami este cu atât mai spectaculoasă cu cât la pauză Red Bulls conduceau cu 1-0!

“Ceea ce am văzut astăzi i-a surprins pe oameni, bineînțeles, pentru că nu vezi așa ceva în fotbal”, a spus Suarez despre cele cinci pase de gol ale lui Messi.

“Dar, în calitate de coechipier și de cineva care îl cunoaște bine, nimic nu mă surprinde la el”, a adăugat uruguayanul.

Messi are acum zece goluri și douăsprezece pase de gol în opt meciuri de campionat pentru liderul neînvins al Conferinței de Est.